Cum editez confidențialitatea și setările pentru aplicațiile și jocurile mele pe Facebook?

Pentru a edita setările aplicațiilor și ale site-urilor web la care te-ai conectat prin Facebook:
  1. Apasă pe în dreapta sus în Facebook.
  2. Selectează Setări și confidențialitate > Setări.
  3. Apasă pe Aplicații și site-uri web în stânga.
  4. Apasă pe numele aplicației pe care dorești s-o actualizezi. De asemenea, poți să apeși pe Caută aplicații și site-uri web în partea dreaptă sus pentru a găsi o anumită aplicație sau un anumit site web.
  5. De aici, poți să actualizezi informațiile transmise aplicației, cine poate vedea că folosești aplicația și notificările pe care le primești.
  6. Apasă pe Salvează.
Pentru cât timp au acces la informațiile mele aplicațiile și jocurile?
Poți și să filtrezi aplicațiile active, aplicațiile expirate sau aplicațiile pe care le-ai eliminat din cont apăsând pe Active, Expirate sau Eliminate în partea de sus.
În cazul aplicațiilor sau site-urilor web:
  • Active: te-ai conectat de curând la aceste aplicații sau site-uri web și acestea îți pot solicita în acest moment informațiile pe care ai ales să le pui la dispoziția lor.
  • Expirate: te-ai conectat la aceste aplicații și site-uri web prin Facebook, dar se pare că nu ai fost activ în ele cel puțin 90 de zile. În unele cazuri, este posibil ca Facebook să marcheze drept expirat(ă) o aplicație sau un site web. Acestea pot avea acces în continuare la informațiile pe care le-ai pus la dispoziția lor, dar posibilitatea lor de a efectua solicitări suplimentare pentru informații private a expirat.
  • Eliminate: te-ai conectat la aceste aplicații și site-uri web prin Facebook, dar se pare că nu ai fost activ în ele cel puțin 90 de zile. Ele nu-ți vor putea accesa informații confidențiale suplimentare, dar pot vedea date din lista Date accesibile de mai jos.
Date accesibile:
Vând o aplicație este Expirată sau Eliminată, nu va mai putea accesa informații confidențiale suplimentare de la tine. Ca păstra în continuare acces la:
  • Numele tău.
  • Fotografia ta de profil și fotografia ta de copertă.
  • ID-ul tău de utilizator de aplicație. Acest ID este creat atunci când asociezi contul tău de Facebook la aplicație. ID-ul este folosit pentru ca tu să poți fi identificat de către creatorul aplicației, dar acesta nu are detaliile contului tău de Facebook.
  • În continuare este posibil ca persoana în cauză să fi stocat informații distribuite de tine cât timp aplicația a fost activă. Poți să contactezi dezvoltatorul unei aplicații sau al unui site web pentru informații suplimentare.
Aplicațiile care-ți controlează activele de afaceri se regăsesc în setările Integrări de afaceri. Află mai multe despre Integrările de afaceri și permisiunile acestora.
Au fost utile aceste informaţii?